שייק אייס שוקו שוויצרי
שוקו

משקה שוקו בתוספת שמנת, סירופ שוקולד וקרח, משקה סמיך, קר ומרענן במיוחד בימי הקיץ בתוספת אבקת חלבון.

רכיבים:

  • 4 כפות מים חמים
  • 2 כפיות אבקת שוקו
  • סוכר
  • חלב
  • 1 סקופ אבקת חלבון

איך מכינים:

  • מכניסים לתוך הכוס את אבקת השוקו, הסוכר (בכמות שתרצו) את המים ואת אבקת החלבון.
  • כסו את פתח הכוס בניילון הנצמד ושקשקו אותה במשך שתי דקות בלי הפסקה.
  • לאחר השקשוק הסירו את הנילון והוסיפו חלב עד סוף הכוס.