שייק אייס קפה ביתי ומרענן
קפה

המתכון הבא מבוסס על המשקה המוצלח של סטארבקס, שנקרא "מוקה קוקוס פרפצ'ינו" וזכה להצלחה רבה ברחבי העולם. את המשקה האמריקאי המקורי מעטרים קצפת וסירופ שוקולד, אך לפניכם גירסה דלת קלוריות שלא פחות טעימה מהמקור בתוספת אבקת חלבון.

רכיבים:

  • קפה נמס (רגיל, מה שאתם שותים בדרך כלל)
  • סוכר
  • חלב
  • קוביות קרח
  • 1 סקופ אבקת חלבון

איך מכינים:

1. בכוס הראשונה: 1.5 כפיות קפה, 2.5 כפיות סוכר. מוסיפים ממש טיפה מים רותחים ומערבבים עם כפית את התערבות בכדי שלא יווצרו גושים. מוסיפים חצי כוס חלב קר ומערבבים.
2. בכוס השניה: (הכוס של הבלנדר)
מוסיפים 12 קוביות קרח (בעיקר אחרי הניסיון הראשון אתם תדעו אם זה יותר מדי או פחות מדי)
3. מוסיפים את התערבות מהכוס הראשונה ואת אבקת החלבון.
4. מפעילים את הבלנדר אבל לא לוחצים אותו למטה בכוח אלא נותנים לתערובת להסתובב ואז הקרח נשאב אל הלהבים ויש לנו טבח של קרח.
5. מפסיקים את הבלנדר כשמפסיקים לשמוע את רעש הכתישה. מוזגים לכוס מוסיפים קשית וזהו.
*בצילום שאתם רואים נוסף כדור גלידה אחת (וניל מצופה שוקולד), לא חובה.